Отпушване и ремонт на канали

Ние от „Корект Строй София“ предлагаме качество и дългосрочни резултати на извършените от нас услуги, а именно – отпушване и ремонт на канали и канализационни инсталации.

 

Отпушването на канали извършваме по два начина, които гарантират  високо качество на услугата и безупречен резултат. Благодарение на тях не се налага къртене и нарушаване целостта на тръбите.

 

Единият способ, който е по-масов и предпочитан от клиентите ни, е с машина, която използва вода под налягане от 160 бара. Водната струя отстранява почти всяко запушване и отлагания по тръбите, независимо от дължината и ширината на проблемната тръба.

 

Това Ви гарантира цялостно промиване на канализационната система, като предотвратява бъдещи предпоставки за запушване.

 

Машина за отпушване на канали

 

Другият начин, който предлагаме, е чрез машина, която използва гъвкава, стоманена пружина с накрайник.  При вкарването ѝ в канала тя се върти и минава по цялата дължина на тръбата, за да отстрани причината за запушването.

 

След отстраняване на проблема каналът може отново да се промие под налягане,  за да се отстранят и най-малките отлагания, които могат да бъдат предпоставка за проблеми в бъдеще.

 

Нашите специалисти знаят как да се справят и с най-тежките запушвания, които спират нормалното водоснабдяване във вашето ежедневие. Не се колебайте и ни потърсете, за да решим всички проблеми във вашата канализация.

 

Бус - Корект Строй София

 

Call Now